Haemme Åbo Akademin säätiön sijoitustiimiin Back and Middle Office Specialistia

Kahden hengen sijoitustiimimme tarvitsee lisävahvistusta. Monipuolisessa Back and Middle Office Specialistin roolissa hoidat arvopaperikaupan toimeenpanoon liittyviä tehtäviä sekä sijoitussalkun päivittäistä arvonlaskentaa, siihen liittyvää tiedonhankintaa ja salkkuraporttien kokoamista. Lisäksi vastuullasi ovat sijoitustoimintaan liittyvä budjetointi, taloudellisten tunnuslukujen seuranta ja niihin liittyvät ennusteet. Työskentelet tiiviisti paitsi sijoitustiimin myös taloushallinnon kanssa.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä Excel-taitoja ja ymmärrystä rahoitusmarkkinoista, sijoitustoiminnasta ja sijoitusinstrumenteista. Aikaisempi kokemus Back and Middle Office -tehtävistä katsotaan eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja mikäli ruotsin kielen taitosi ei vielä ole vahva, olet halukas kehittämään sitä.

Olethan henkilönä oma-aloitteinen ja vastuullinen. Tehtävä vaatii numerotarkkuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä rutiinien sietokykyä. Arvostamme myös kehittämislähtöistä ajattelutapaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan ja näköalapaikan kansainvälisille sijoitusmarkkinoille. Työnantajana Åbo Akademin säätiö on vakaa; sijoitustiimi hallinnoi yhteensä noin 650 miljoonan euron kokonaisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Catharina Kallio puh. 020 746 9686. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa uratori.mps.fi 11.2.2018 mennessä.