Åbo Akademin säätiö avaa 100-vuotisjuhlavuotensa opiskelijoiden laskiaisriehassa

Tänä vuonna 100 vuotta täyttävä Åbo Akademin säätiö avaa juhlavuotensa tarjoamalla opiskelijoille 800 annosta hernekeittoa Vartiovuorella laskiaistiistaina 28.2.2017.

Åbo Akademin säätiö täyttää 100 vuotta tänä vuonna. Säätiö juhlii vuoden aikana järjestämällä avoimien ovien päiviä yleisölle ja erilaisia tapahtumia Åbo Akademin henkilökunnalle, opiskelijoille ja muille sidosryhmille. Satavuotista historiaa juhlistaa myös entistä aktiivisempi viestinnän linja ja organisaation visuaalisen ilmeen uudistus.

“Haluamme olla vuoropuhelussa toimintaympäristömme kanssa. Meillä on velvollisuus viestiä toiminnastamme ja tehtävä, jota on mahdoton toteuttaa ilman aktiivista yhteistyötä ympäröivän yhteiskunnan kanssa”, Åbo Akademin säätiön toimitusjohtaja Lasse Svens sanoo.

Säätiö tukee laaja-alaisesti tutkimusta, korkeakoulutusta ja kulttuuria. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten haltijana ja ylläpitäjänä Åbo Akademin säätiöllä on ollut merkittävä vaikutus paikalliseen kaupunkikuvaan. Säätiön tärkein tehtävä on edelleen Åbo Akademin toiminnan tukeminen.

Vartiovuoren talvinen pulkkamäki odottaa laskijoita.